Ξενώνας Υάκινθος

 https://www.archontikomanias.gr/el/epikoinwnia






Ο Ξενώνας Υάκινθος του Αρχοντικού Μανιάς αποτελεί μία ακόμα απόδειξη για το πώς εμείς στην Κρήτη ξέρουμε τι θα πει φιλοξενία, προσφέροντας στους καλεσμένους μας άνετη διαμονή, άρρηκτα δεμένη με την πλούσια ιστορική παράδοση του τόπου μας και σε πλήρη αρμονία με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον.


 
Ο Ξενώνας αποτελείται από δέκα (10) καλαίσθητες κατοικίες, μονόχωρες ή δίχωρες, πλήρως εξοπλισμένες ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις, χτισμένες μέσα στα δέντρα και το πράσινο, που εκτείνεται σε διάφορες βαθμίδες, αναδεικνύοντας την ποικιλομορφία του τοπίου.


Κάθε κατοικία έχει διαμορφωθεί με μεράκι, αποκτώντας τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα, ενώ φέρει το δικό της όνομα, εμπνευσμένο από την αρχαιότητα όπως Ετέαρχος, Απολλόδωτος, Αρκεσίλας, Ακακαλλίδα, Φρονίμη, Αγχιάλη, Αστάρτη, Καλλιστώ, Κυρήνη και Ανθήλια.

 
Επιλέξτε την κατοικία  που σας ταιριάζει ανάλογα και με τον προσανατολισμό της:

Αφήστε τη ματιά σας να χαθεί στα Δυτικά μέχρι το λιμάνι του Ρεθύμνου, απολαμβάνοντας το τοπίο λουσμένο στα χρώματα ενός ονειρικού ηλιοβασιλέματος.


Ακολουθήστε τις διαδρομές που εκτείνονται στο Νότο, πάνω από τον Ξενώνα, σε υψόμετρο 650 μ. και σε έκταση 4 στρεμμάτων, συνδυάζοντας ανάβαση στο βουνό, περίπατο και ξεκούραση, απολαμβάνοντας τη φύση, τις μελωδίες των πουλιών, τις μυρωδιές των αρωματικών βοτάνων και τη γραφική συντροφιά των οικόσιτων ζώων του Αρχοντικού.

Απολαύστε την απέραντη θέα προς το Βορρά, αγναντεύοντας τους τόνους του πράσινου και την άγρια ομορφιά του φαραγγιού του Λίτη, τον ποταμό Γεροπόταμο καθώς και τα Ταλλαία Όρη.

Ο Ξενώνας σας περιμένει καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, προσφέροντας σας σπάνια φυσική δροσιά το καλοκαίρι, χάρη στην τοποθεσία του, και ζεστασιά το χειμώνα. Κάθε κατοικία έχει αυτονομία θέρμανσης/ ψύξης, χάρη στην ανεξάρτητη αντλία θερμότητας που διαθέτει. Κάποιες κατοικίες διαθέτουν και τζάκι. Επιπλέον, το Αρχοντικό Μανιάς υποστηρίζεται από
 κεντρική θέρμανση βιομάζας.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΑΣ - ΑΞΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Επικοινωνία Αρχοντικο Μανιας